« keer terug

Schloss Dyck


Soort evenement Statische meeting
Afdeling Beringen
Start datum 03/08/2019
Eind datum 03/08/2019
Bijkomende informatie

Hallo Oldtimerliefhebber,

De jaarlijkse uitstap van de VVK naar Schloss Dijck gaat door op zaterdag 03 augustus 2019.

De rit bedraagt ongeveer 110 Km, vertrekkende uit Leopoldsburg, aan het vliegplein van Sanicole.

Vertrekuur : 07.00 uur, dit om niet te veel file aan de ingang van de kasteelparking te hebben. Bij aankomst in Jüchen rond 10.00 uur valt het aanschuiven nog mee.

Dit alles om een groot aantal tentoongestelde wagens te bekijken, op het picknick plein, onder de bomen aan de allée, in de renwagenstallen en zelf binnen op de kasteelgrond (vergeet ticket niet mee te nemen); maar ook de vooroorlogse racers op het plein naast de Allée en vooral de duizenden bezoekers, allen met oldtimer, die zich rondom u zullen bevinden. Verscheidene merkenclubs zijn aanwezig, Morgan, Jaguar, Mercedes SL-club, BMW coupé-club, Japanse oldies en nog onnoemlijke andere. Zeker ook de Japanse tuin ingericht met kampeer- en woonwagens zal u verbazen.

Aangezien het vanaf 2019 de toegang tot de site met het toegangsticket gebeurt, vragen wij u in te schrijven en te betalen voor het toegangsticket wat wij zullen aanschaffen voor u, aan de prijs van 29,00 € (1 dag volwassene), prijs voor kinderen tot 16 jaar is 3,00 € en voor kinderen tot 6 jaar is de toegang gratis. Het is dan ook het ideale moment om de (klein)kinderen de wondere wereld van de (exotische) oldtimers te laten ontdekken.

Inschrijvingen dienen voor 20 juli 2019  evenals het bedrag voor het totaal aantal personen betaald u op rekeningnummer  BE27 0013 53 72 96 73 van VVK Beringen.  Ik dien de inschrijvingen tijdig te kunnen afsluiten (bestelling kaarten, ze afdrukken, routeplan afdrukken). Indien geen storting is het onmogelijk voor u een voorbestelling te verzorgen. U kan steeds zelf uw kaarten of e-tickets bestellen, vooral voor rolstoelgebruikers en studenten zijn er nog specifieke kortingen, maar er dient steeds een scan van uw studentenpas of mindervalidenkaart ingevoerd te worden.

Aan de kassa betaalt u 36,00 €.

Een routeplan kan bekomen worden op het rendez-vous punt om 0700 uur op 03/08/19, eventueel samen met uw toegangskaart. Bij het routeplan bevindt zich een schets met de verscheidene standen en de gegevens van de voorbehouden parkeerruimte voor de VVK. U kan mij steeds persoonlijk bereiken op  Tf-nummer : 0475/44 74 58 voor bijkomende vragen.

Met vriendelijke groeten,

Marnik Jacobs, voor de VVK-Beringen

Evenement adres Vliegplein Sanicole
Leopoldsburg
Email adres beringen@vvkvzw.be
« keer terug