« keer terug

De Vlaamse Ardennen


Soort evenement Toeristische rondrit
Afdeling West-Vlaanderen
Start datum 01/10/2017
Eind datum 01/10/2017
Bijkomende informatie

Nog vlak voor onze oldtimers terug in winterslaap gaan, organiseert  VVK een rit doorheen de Vlaamse Ardennen.  De Vlaamse Ardennen is een heuvelachtige streek in het zuiden van provincie Oost-Vlaanderen variërend in hoogte tussen de 88 en de 145 meter.  De streek is niet duidelijk omlijnd, maar meestal bedoelt men hiermee de streek rond Zwalm, Oudenaarde, Zottegem en Geraardsbergen.  Het is een zeer goed gekende toeristische regio waar het aangenaam vertoeven is. De hier aanwezige heuvelrijen lopen over de taalgrens heen en vormen er het Henegouwse Pays des Collines dat geografisch een geheel vormt met de Vlaamse Ardennen. Het is vooral het wisselend landschap die het toelaat met onze oldtimers te cruisen door een prachtige omgeving, wees dus allen op post.

Dagindeling :

08.30  Samenkomst Hotel Van der Valk Drongen (ontbijtbuffet, verdeling roadbooks, briefing)

09.30  Vertrek ochtendrit richting Zwalm. 

rond 11.30  Aperostop (afhankelijk van de weercondities)

rond 13.00  Lunch

rond 14.30  Start namiddagrit

Lunch :Voor de lunch bestaat de keuze uit het volgende : -Kabeljauwhaasje met bijlage of  Entrecote (nature / pepersaus / champignonsaus / bearnaisesaus) en een dessert

Gelieve bij inschrijving opgave te doen van uw keuze : vis of vlees (de wijze waarop wordt ter plaatse gevraagd).

Kostprijs : Deelname aan deze rit kost 55,-€ per persoon en omvat het luxe ontbijtbuffet, een roadbook, apero en de lunch.  Bij de lunch zijn geen dranken inbegrepen.

De inschrijving gebeurt door storting van het bedrag op rekeningnummer  BE28 0014 8138 6020 met mededeling "Vlaamse Ardennen", uw naam en het aantal deelnemers en uw keuze tussen vlees of vis.  Inschrijven kan tot uiterlijk  27 september 2017.

Pas na storting van het verschuldigd bedrag is men ingeschreven, er is een maximum tot 25 wagens. 

Routebeschrijving naar startplaats :

U komt vanuit de richting Gent / Antwerpen / Brussel

U neemt de E40 autosnelweg in de richting van Oostende.  Bij afslag 13 (Drongen) de snelweg verlaten.  Aan de lichten op het einde van de afrit ziet u bijna voor u het hotel.

U komt vanaf de kust

U neemt de E40 autosnelweg in de richting van Gent., bij afslag 13 (Drongen) de snelweg verlaten op het einde van deze afslag gaat u naar links richting Gent een 200 meter verder ziet u het hotel aan uw linkerzijde.

Voor meer info kunt U steeds terecht bij :

De Backer Geert  Tel/Fax : 050/38.48.36 GSM : 0475/90.67.99

Hendryckx Myriam GSM : 0475/51.29.12

Email : westvlaanderen@vvkvzw.be

Tot ziens en wij hopen U graag op 1 oktober 2017 te mogen begroeten.

Evenement adres Hotel Van der Valk Drongen
Email adres westvlaanderen@vvkvzw.be
« keer terug