« keer terug

Babbelavond


Soort evenement Statische meeting
Afdeling Aarschot
Start datum 12/09/2020
Eind datum 12/09/2020
Bijkomende informatie

Beste Oldtimer liefhebber,

Op onze babbelavond september, welke uitzonderlijk doorgaat op zaterdag 12 september om 20.00 uur in ons clublokaal, gaan we het hebben over zelf sleutelen aan je oldtimer en dit zonder speciaal gereedschap .

Met huis, tuin en keukenmiddelen maken wij zelf onze tools om bv de ontsteking af te stellen, de compressie te meten ed.

We laten je zien hoe je een oude laptop kan ombouwen tot een borescoop ( endoscoop ook wel genaamd) zodat we gemakkelijk in de motor en op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen kijken en dit voor de prijs van een kleine 10 €

Wij zijn dan ook zeer blij om jullie te mogen verwelkomen op onze babbelavonden. Echter, deze zullen er een beetje anders uitzien als dat jullie gewoon zijn.

Door de beperkingen en maatregelen van de overheid ( maximum toegelaten personen in het clublokaal, bijhouden lijst), is vooraf inschrijven een must, zodat we dit in veilige omstandigheden kunnen doen.

We zien er naar uit om jullie te mogen begroeten op onze babbelavond van zaterdag 12 september om 20 uur in ons clublokaal.

 

Het VVK Aarschot Team,

Ann, Herman en Patrick.

Evenement adres Café 't Vervolg
Langestraat 202 - 3202 Rillaar ( Aarschot)
Email adres aarschot@vvkvzw.be
« keer terug